تا حالا به این موضوع فکر کردهاید که چطور میتوان خوب زندگی کرد و این خوب زیستن به چه چیزهایی نیاز دارد؟! کتاب هنر خوب زندگی کردن اثر بینظیر نویسنده پرفروش رولف دوبلی است و پیش از آنکه یک کتاب معمولی باشد، یک نقشه راه برای دست یافتن به زندگی متعادل است! در این کتاب به کمک روشهای علمی و با استفاده از آموزههای علم فلسفه، روانشناسی و اقتصاد میآموزید که چگونه میتوانید شیوه زیست خودتان را تغییر دهید!
یکی از موضوعاتی که هر فردی حداقل یک بار به آن فکر میکند، خوب زیستن است! اما سوال اصلی اینجاست که چه ویژگیهایی را باید درون خود پرورش دهیم تا وقتی روبهروی آینه میایستیم، به خودمان بگوییم: آفرین تو همان آدمی هستی که میداند چطور باید درست زندگی کند؟!
کتاب هنر خوب زندگی کردن (The Art Of The Good Life) یکی از بهترین آثار در حوزه روانشناسی و موفقیت شخصی است که به شما یادآوری میکند، زندگی فقط فعالیتهای روتین مانند خواب و بیداری، غذا خوردن، درس خواندن، سرکار رفتن و .. نیست! همه آدمها دوست دارند کیفیت زندگی خود را بالا ببرند و در یک کلمه به خوشبختی برسند! رولف دوبلی (Rolf Dobelli) با قلم گیرا و جذاب خودش این مسئله را به شما میآموزد که هیچ مسیر واحد و نسخه همگانی برای دستیابی به خوشبختی وجود ندارد! او معتقد است که خوب زندگی کردن واقعا یک هنر است و هر کسی که این هنر را بلد نیست باید برای یادگیری و تقویت آن زمان بگذارد.
به علاوه ممکن است آموزههایی را که در کتاب گفته میشوند، بلد باشید؛ اما تنها دانستن این موارد کافی نیست و به کارگیری درست و به جا از این نکات در زندگی روزمره اهمیت خیلی زیادتری دارد. به باور دوبلی مغز انسان نسبت به سرعت دنیای مدرن سرعت کمتری دارد و این شرایط باعث شده خطاهای زیادی در زندگی مرتکب شود.
پس با خواندن این کتاب میتوانید شیوه تفکر خودتان را تغییر دهید و مسیر جدیدی را برای کشف و تقویت تواناییهای درونتان پیدا کنید. پس از تمام کردن کتاب هنر خوب زندگی کردن، شما دیگر همان آدم قبلی نخواهید بود و خوشبختی را در اعماق قلبتان احساس خواهید کرد.
- رولف دوبلی در اثر خود، خوراک فکری مورد نیاز مخاطب را ارائه میکند. نوشتههای او کاملا سرگرمکننده، موثر و درخشانند! (کریستوف فرانتس - کارآفرین و مدیر ارشد اجرایی آلمانی)
- آثار رولف دوبلی آموزنده و بینظیر هستند. او در عصر نادانیها، مانند یک روشنفکر واقعی عمل میکند. (لو مارینف - استاد فلسفه و مطالعات آسیایی)
- این کتاب شیوه تفکر شما را تغییر خواهد داد. (دانیل گلدشتاین - روانشناس شناختی آمریکایی)
- بدون شک رولف دوبلی صاحب یک ذهن تواناست. (مت ریدلی، نویسنده کتاب تکامل همه چیز)
این کتاب، بهترین انتخاب برای همه افرادی است که میخواهند به سمت زندگی بهتر، موفقیت شخصی و زندگی ایدهآل حرکت کنند.
ازجمله نویسندگان بینظیری که این روزها مورد استقبال قرار گرفته و کتابهای او عده زیادی را در سراسر جهان نجات داده است، رولف دوبلی نام دارد. این نویسنده و فیلسوف سوییسی، مدرک دکترای فلسفه خود را از دانشگاه سنت گالن دریافت کرده است. دوبلی از نویسندگان مشهور و پرفروش بینالمللی است که شهرت خودش را با نوشتن و انتشار کتاب «هنر شفاف اندیشیدن» به دست آورد.
شیوه تفکر دوبلی و نگاه او به زندگی و موفقیت همان چیزی است که شما را از فرسودگی و روزمرگی زندگی رها میکند و مثل یک مربی دلسوز، همه آنچه را برای رسیدن به موفقیت نیاز دارید در اختیارتان قرار میدهد. او در ادامه فعالیتهای خود، به تاسیس چند موسسه، شرکت و انجمن پرداخته است و با این کار در دنیای اقتصاد و فلسفه نیز بهعنوان فردی اثرگذار شناخته میشود.
- کاری را که میتوانید انجام دهید، نه کاری که آرزویش را دارید.
- میتوانید خودتان را تغییر بدهید، اما بقیه را نه.
- تجربه، خاطره را شکست میدهد.
- از مشکلات دوری کنید، قبل از آنکه مجبور به حل کردنشان شوید.
- تفاوت بین فکر کردن و عمل کردن مثل تفاوت بین چراغقوه و نورافکن است.
فعالیت، جنبوجوش و تکاپو در هیچ قرنی به اندازهی قرن حاضر، ارزشمند تلقی نشده است. مذهب جدید «گسستن» ما را وادار میکند شغلهایمان را بارها زیرورو کنیم و از نو بسازیم، همینطور شرکتهایمان و حتا زندگیمان را. اتفاق نظر وجود دارد که فقط در چنین شرایطی امکان رقابت برای ما وجود دارد. به طور مشابه خیلی از مردم معتقدند که زندگی خوب پُر از ماجراجویی، سفر و تغییر مکان است. نظر من در این مورد کاملاً برعکس است. هر چه زندگی آرامتر باشد، پُربارتر است. برتراند راسل که در دورانی بسیار آرامتر زندگی میکرد هم همین نظر را دارد: «حتا مردان بزرگ هم تنها در چند لحظهی خاص، هیجان را تجربه میکردند. سقراط گاهی اوقات در مهمانیها به خوشگذرانی میپرداخت اما بیشتر لحظات زندگیاش را در آرامش با همسرش، زنتیپی، میگذراند. بعدازظهرها پیادهرَوی میکرد و گاهی اوقات در طول مسیر دوستانش را ملاقات میکرد. گفته شده کانت در طول زندگی خود هرگز بیش از شانزده کیلومتر از شهر کونیگزبرگ فاصله نگرفت. داروین بعد از گشتن دور دنیا، بقیهی عمرش را در خانهی خودش گذراند. از همهی اینها میتوان فهمید که یک زندگی آرام مشخصهی مردان بزرگ است و لذتهای این افراد هرگز از بیرون هیجانانگیز نبوده.» البته که همهی اینها برای بزرگترین زنان تاریخ هم صدق میکند. بین قیلوقال و ایدههای خوب، بیقراری و درک دقیق، جنبوجوش و نتیجه گرفتن بهندرت رابطهی مستقیمی برقرار است.
خب اینها برای یک زندگی خوب چه معنایی دارد؟ از مشغلههای بیمورد بکاهید و ثبات عملتان را بیشتر کنید. بهمحض آنکه دایرهی شایستگی خود را پیدا کردید، تا جایی که میتوانید به آن مقید بمانید. همانطور که وقتی یک همسر خوب، یک محل خوب برای زندگی یا یک تفریح جالب پیدا میکنید، سراغ چیز دیگری نمیروید. پشتکار، ثبات و دوراندیشی فضیلتهای بسیار ارزشمندی هستند که هنوز که هنوز است مورد کمتوجهی قرار میگیرند. ما باید شروع به پرورش دادن این خصلتها بکنیم. به قول چارلی مانگر: «لازم نیست که حتماً خارقالعاده باشید. کافی است کمی نسبت به میانگین زیرکتر باشید، البته در طول یک مدت خیلی خیلی طولانی.»
مقدمهی مترجم
پیشگفتار
1: حسابداری ذهنی
2: هنر ظریف اصلاح
3: میثاق
4: تفکر جعبهسیاهی
5: اثر معکوس
6: هنر منفی خوب زندگی کردن
7: لاتاری تخمدانی
8: توهم دروننگری
9: تلهی روراستی
10: پاسخ منفی پنجثانیهای
11: توهم تمرکز
12: چیزهایی که میخرید اثری از خود بهجا نمیگذارند
13: پولِ گور بابات
14: دایرهی شایستگی
15: راز پافشاری
16: سرکوب ندای درون
17: زندان خوشنامی
18: توهم «پایان تاریخ»
19: معنای کوچکتر زندگی
20: دو «خودِ» شما
21: بانک خاطره
22: داستانهای زندگی دروغاند
23: خطای «مرگ خوب»
24: ورطهی ترحم به خود
25: لذتگرایی و خوشبختی
26: دایرهی شأن قسمت اول
27: دایرهی شأن قسمت دوم
28: دایرهی شأن قسمت سوم
29: کتاب نگرانیها
30: آتشفشان نظرات
31: قلعهی ذهنی شما
32: حسادت
33: پیشگیری
34: عملیات آرامش فکری
35: تلهی تمرکز
36: طبق قاعده؛ کمتر بخوانید، اما دوبار بخوانید
37: تلهی تعصب
38: تفریق ذهنی
39: نقطهی حداکثر تأمل
40: پا در کفش دیگران
41: توهم تغییر دنیا قسمت اول
42: توهم تغییر دنیا قسمت دوم
43: سفسطهی «جهان عادل»
44: فرقهی بارپرستی
45: اگر با خودتان مسابقه دهید، هرگز شکست نمیخورید
46: مسابقهی تسلیحاتی
47: دوست شدن با آدمهای عجیبوغریب
48: مسئلهی منشی
49: مدیریت انتظارات
50: قانون استرجن
51: در ستایش تواضع
52: موفقیت درونی
پسگفتار
قدردانی
تمامی خدمات اين وب سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعاليتهای اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.
تـمـامـی حـقـوق بـرای فـروشـگـاه کــتــابــوفــن مـحـفـوظ اسـت.