رابرت کیوساکی در کتاب پدر پولدار و پدر بیپول، با ارائه نظرات خلاقانه و کاربردی به شما کمک میکند تا به موقعیتهای اجتماعی و مالی شگفتآوری در جهان دست پیدا کنید و کنترل مالی آینده خود را به دست بگیرید.
کتاب پدر پولدار، پدر بیپول (Rich Dad Poor Dad) به شما یاد میدهد که افراد پولدار و افراد طبقه متوسط چگونه زندگی میکنند و این باور شما را که تنها با درآمد بالا ثروتمند میشوید، از بین میبرد. همچنین به والدین آموزش میدهد که اگر فرزندانشان را تشویق کنند که کارمند خوبی باشند نه تنها ثروتمند نمیشوند بلکه آنها را وادار کردهاند تا بیشتر سهم خود را به دولت مالیات دهند و در آینده هم در انتظار مبلغ ناچیز بازنشستگی باشند.
یکی از مهمترین دلایلی که منجر میشود ثروتمندان هر روز پولدارتر و قشر متوسط و فقرا هر روز بیپولتر شوند این میباشد که مسئله پول و نحوه سرمایهگذاری آن نیز از همان دوران کودکی توسط والدین به آنها آموزش داده شده است. همه شما به وسیلهی پدر و مادرتان با موضوع پول آشنا شدهاید. حال در این شرایط والدین فقیر میتوانند چه چیزی را در مورد پول به فرزندانشان آموزش دهند؟ قطعا آنها میگویند: درسهایت را به خوبی بخوان و به هیچ چیز دیگری فکر نکن! این کودکان امکان دارد با نمرات عالی فارغالتحصیل شوند اما ذهنیت و برنامهریزی مالی یک انسان فقیر را دارا میباشند. اگر شما واقعا میخواهید ثروتمند شوید و ثروتمند هم بمانید از راهکارهای این کتاب استفاده کنید.
ممکن است روشهایی که در این کتاب گفته شده برای بسیار از والدین کنونی، افراطی باشد. برخی از والدین حتی زمان کافی و مناسب برای بردن فرزندانشان به مدرسه را ندارند، اما به دلیل اینکه همه شما در زمانی قرار گرفتهاید که همه چیز در حال تغییر است، باید تمام ایدهها و روشهای جدید را به عنوان والدین پذیرا باشید.
شاید ایدههای کتاب پدر پولدار، پدر بیپول را نخواهید با فرزندانتان در میان بگذارید و به ایدهی قدیمی خود یعنی آموزش دادن به کودک خود برای گرفتن نمرات عالی و یافتن شغل مناسب ادامه دهید. در صورتی که همه شما به توصیههای تخصصیتر نیاز دارید. شاید روش مناسب این باشد که به فرزند خود بگویید علاوه بر اینکه کارمند خوبی هستند، میتوانند روی شرکت خود هم سرمایهگذاری کنند.
رابرت کیوساکی (Robert Kiyosaki) میخواهد به شما یاد دهد اگر انتخاب کسی خوشبختی باشد قطعا به آن میرسد. حتی اگر امروز شما یک باغبان، سرایدار یا حتی بیکار میباشید، اما قادر هستید که مسائل مالی را یاد بگیرید و به خانوادهی خود هم آموزش دهید.
رابرت کیوساکی یکی از بهترین اقتصاددانها در دنیا میباشد. او با ارائه تفکرات و ایدههای ناب خود در کتاب پدر پولدار، پدر بیپول تمام افرادی که به حیطه اقتصادی علاقهمند هستند را به خود جذب کرده است.
کیوساکی در دوران کودکی خود از تجربه دو پدر بهرهمند شده است. یکی پدر واقعی خودش که فردی تحصیل کرده است و دارای شغل دولتی میباشد و دارای زندگی متوسطی از نظر مالی است و رابرت او را پدر فقیر نامیده و دیگری پدر دوست صمیمیاش بود که فردی بدون تحصیلات میباشد اما یک میلیونر بود و رابرت او را پدر پولدار مینامید.
افتخارات کتاب پدر پولدار و پدر فقیر:
کتاب حاضر به عنوان یکی از 10 کتاب برتر دنیا شناخته شده است. این اثر در سال 2001 در سرتاسر جهان فروش میلیونی داشته و در روزنامههای مشهور دنیا همچون نیویورک تایمز هم از آن نام برده شده است. خواندن این کتاب بسیار توصیه میشود زیرا که حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت و تمام آموزشهای لازم برای ثروتمند شدن را به شما ارائه میدهد.
جملات برگزیدهی کتاب پدر پولدار و پدر بیپول:
- پدر فقیر و ورشکسته با هم فرق دارند. ورشکستگی موقتیه، ولی فقر دائمی.
- فقرا و طبقۀ متوسط برا پول کار میکنن، ولی پولدارها پول رو به کار میگیرن که براشون کار کنه.
- زندگی مردم همیشه به وسیله دو احساس تحت کنترل است: ترس و طمع.
- بسیاری از مردم میگویند: اوه، من علاقهای به پول ندارم و همچنان روزی هشت ساعت کار میکند.
- این موضوع مطرح نیس که چقدر پول دربیاری. موضوع، چطور پول رو نگه داشتنه.
- دارایی و ثروت پول را در جیب من میگذارد، بدهی پول را از جیبم درمیآورد.
در بخشی از کتاب پدر پولدار و پدر بیپول میخوانیم:
یادم میآد تو مدرسه داستان رابین هود و افراد خوشحالش رو برامون گفتن. معلمم فکر میکرد داستان جالبی از یه قهرمان رومانتیکه که از پولدارها میدزده و به فقرا میده. پدر پولدارم به رابین هود به عنوان قهرمان نگاه نمیکرد. اون میگفت رابین هود یه کلاهبرداره.
شاید رابین هود خیلی وقته که رفته، اما طرفدارها و پیروانش زندهان. هنوز میشنوم که بعضیها میگن: «چرا پولدارها بهاش رو نمیدن؟» یا «پولدارها باید مالیات بیشتری بِدن و اون رو بِدن به فقرا.» این همون افسانۀ رابین هود، یا از پولدارها گرفتن و به فقرا دادنه. دلیلی که افراد متوسط مالیات سنگینی براشون میافته، به خاطر نظریۀ رابین هوده. واقعیت اینه که پولدارها مالیات به گردنشون نمیافته، بلکه افراد متوسط، خصوصاً افراد متوسط تحصیل کرده و با درآمد بالا برای فقرا مالیات میپردازن.
باز برای فهم دقیق و کامل اینکه چطور اینطور میشه، باید نگاهی به تاریخ مالیات بندازیم. گرچه پدر تحصیلکردهام، کارشناس تاریخ بود، پدر پولدارم به عنوان کارشناس تاریخ، مالیات خودش رو به روز کرده بود.
اون برای من و مایک این قضیه رو از اصل توضیح داد که توی انگلستان و آمریکا مالیاتی وجود نداشت. فقط بعضی اوقات، برای جنگ مالیات موقت وضع میشد. پادشاه یا رئیسجمهور سخنرانی میکرد و از مردم میخواست که پولهاشون رو روی هم بذارن. تو بریتانیا برای جنگ علیه ناپلئون توی سالهای 1799 تا 1816 مالیات وضع شد، و تو آمریکا برای جنگ داخلی از سال 1861 تا 1865 از مردم مالیات میگرفتن.
تمامی خدمات اين وب سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعاليتهای اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.
تـمـامـی حـقـوق بـرای فـروشـگـاه کــتــابــوفــن مـحـفـوظ اسـت.